PS Marketing      HOME PS Marketing, Oeds-Jan Postma  
KLANTEN RESULTATEN KENNIS ERVARING CONTACT  

Met mijn ervaring kan ik u op meer vlakken -en vooral beter- ondersteunen. Ik heb vooral ervaring met consumenten marketing (BtoC). En een voorliefde voor organisaties die rechtstreeks contact hebben met hun klanten.

Mijn marketing ervaring strekt zich uit van profit tot non-profit. Van traditionele media tot nieuwe media (online marketing of mobile). Van database- en directe marketing (below-the-line) tot branding en campagne management (above-the-line).

Mijn werkervaring op het gebied van marketing bedraagt meer dan 15 jaar. Ik ben gestart met bekende loyalty programmas zoals AirMiles en FreeBees. Later volgden vele direct-to-consumer acties voor retailers als Albert Heijn, V&D, Praxis, Perry Sport, Hunkemoller en ABN Amro. Online werkte ik onder meer voor VNU (VrouwOnline, Viva, Margriet), Malmberg (Collegenet), Recipeweb, McDonalds en (Kodak) Ofoto.com. Denk daarbij aan zaken als aan virals, affiliate-marketing, adwords, SEO, e-mailmarketing, gepersonaliseerde websites en bannercampagnes.

Daarnaast ontwikkelde ik voor non-profit organisaties zoals Unicef, AzG, Anbo en FNV talloze marketing campagnes om nieuwe leden te werven. Vaak geintegreerd dus zowel above- als below-the-line, zowel online als offline. Soms alleen direct marketing kanalen.

En altijd met meetbare resultaten. ' If you cannot measure it, you cannot improve it ', zeggen ze in Chicago. Dat ervaar ik zelf ook nog altijd. Hoewel ik ruim voldoende marketing gevoel bezit, zit ik er ook wel eens naast. Maar nooit voor een tweede keer!

Ik behaalde een MBA aan 's werelds meest vermaarde marketing instituut: De Kellogg School of Management (Northwestern University) in Chicago. Het thuishonk van Philip Kotler. Daarnaast studeerde ik af als bedrijfseconoom (specialisatie marketing) aan de Rijksuniversiteit Groningen en Paris-Dauphine.

Wilt u een uitgebreid CV in PDF-formaat? Stuur dan een lege e-mail naar cv@ps-marketing.nl met als onderwerp ‘ cv’ en u ontvangt een uitgebreid CV als reply.